Mijdrecht | Hilversum | info@luchtopname.nl | Tel: 06-52442319

© 2019 Beelden op deze website zijn auteursrechtelijk beschermd

  • White Twitter Icon
Please reload

Recente berichten

Luchtopnames dodelijk ongeluk Breukelen A2

October 22, 2019

1/4
Please reload

Uitgelichte berichten

Google Streetview op Bouwbeurs Utrecht

February 7, 2017

 

Voor de Jaarbeurs in Utrecht hebben wij eens speciale Google Streetview fotoshoot verzorgd voor de Bouwbeurs 2017. Naast de fotografie en implementatie in Google Streetview leverde wij ook videomontages van standhouders op de beurs. 

 

Het resultaat is vervolgens in TourDash gepubliceerd. Dit is een speciale layer over Google Streetview heen. Wij zijn gecertificeerd reseller van TourDash. Hiermee kunt u bijvoorbeeld hotspots, links, video's en een eigen menu creëren voor uw virtuele tour.

 

Het resultaat staat hieronder.

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Volg ons