top of page

BETAALBARE PRIJZEN,
MOOI RESULTAAT

Bij het maken van luchtfoto’s komt heel wat kijken en is écht een vak apart. Veel opdrachten voeren wij uit met drones. Wij werken veel voor 3D visualisatie bedrijven om met actuele drone foto's een nieuwe omgeving in te tekenen. 

 

Wij zijn een EU gecertificeerd drone bedrijf (Specific) met ontheffing voor vliegen in het donker en CTR's door middel van RT communicatie. Wij kunnen vrijwel overal legaal vliegen met drones en waar dit niet kan, doen we dit met het vliegtuig.

 

Door de centrale ligging van vliegveld Hilversum in Nederland is dit voor ons ook  de ideale uitvalsbasis voor fotovluchten met vliegtuigen. De fotovluchten worden door ons eigen fototeam uitgevoerd onder NL.SPO.033.

Onze piloten en fotografen zijn perfect op elkaar ingespeeld om de opdracht tot een succes te maken.

Veel van onze piloten zijn tevens fotograaf.

 

Bekijk ons portfolio.

Wij vliegen een opdracht al vanaf 75 euro per foto en gezien de vele mogelijkheden adviseren wij je graag persoonlijk. Mail of bel ons voor een adviserend gesprek. Geef een beschrijving van de lokatie (zoals; wijk, plaats, gps coördinaten, etc) en urgentie bij ons aan. Ook bieden wij 360 graden luchtfoto's aan.

 

We bepalen in overleg of de opdracht dan uitgevoerd moet worden met een vliegtuig of drone.
Uiteraard maken wij ook video opnames vanuit de lucht.

+

LUCHTFOTO

LUCHTOPNAME.NL

DJI_20240308134734_0528_D-HDR.jpg

Luchtfoto laten maken? 

Of meer informatie?

bottom of page