top of page

+

VIDEO & EDIT

LUCHTOPNAME.NL

PROFESSIONELE
(DRONE)VIDEO LATEN MAKEN

Wij zijn gespecialiseerd in professionele luchtvideo's. Door middel van onze drones maken wij de mooiste beelden vanuit de lucht. Een nieuwe techniek, een nieuwe dimensie, die letterlijk een extra dimensie geeft.

 

Door de geavanceerde techniek is de kwaliteit van de luchtopname fantastisch. Beelden die jouw verhaal vertellen vanuit de lucht. Drone opnames zijn een mooie toevoeging voor elke bedrijfsfilm, evenementen film of gebeurtenissen. Zo ontstaat een spannend perspectief en verras je de kijker. En dit alles vooral op een veilige en verantwoorde manier. Wij hebben licentie van de overheid om deze opdrachten legaal voor u uit te voeren.

Daarnaast maken we ook video opnamen vanuit het vliegtuig op plekken waar we met drones niet mogen vliegen.

Vlogs en videomarketing

Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het maken van vlogs en videomarketing, vaak in combinatie met dronebeelden. Wij werken onder andere voor het ANP, Algemeen Dagblad, Hart van Nederland, NOS, RTL Nieuws, Rabobank Rijn & Veenstromen, Rabobank Groene Hart Noord, Gemeente De Ronde Venen, Gemeente Uithoorn, DUO+, Gemeente Diemen, Gemeente Ouder-Amstel en vele andere bedrijven. Wilt u meer informatie over videomarketing voor uw bedrijf, gemeente of instelling, neem dan contact met ons op.

Drone opnames Rotterdam (Euromast, Erasmus MC, Erasmusbrug en Delfshaven)

Drone opnames Rotterdam (Euromast, Erasmus MC, Erasmusbrug en Delfshaven)

Drone opnames Rotterdam (Euromast, Erasmus MC, Erasmusbrug en Delfshaven)

Amsterdam vanuit de lucht - o.a. Centraal Station, De Dam, Vondelpark, Museumplein en Rijksmuseum

Vinkeveen ontwaakt vanuit de mist - www.luchtopname.nl

Reservaat Demmerik

Politiehelikopter

Suppan 2 def

AANVRAGEN

bottom of page