+

VIDEO & EDIT

LUCHTOPNAME.NL

PROFESSIONELE
(DRONE)VIDEO LATEN MAKEN

Wij zijn gespecialiseerd in professionele luchtvideo's. Door middel van onze DJI Inspire drone maken wij de mooiste beelden vanuit de lucht. Een nieuwe techniek, een nieuwe dimensie, die letterlijk een extra dimensie geeft.

 

Door de geavanceerde techniek is de kwaliteit van de luchtopname fantastisch. Beelden die jouw verhaal vertellen vanuit de lucht. Drone opnames zijn een mooie toevoeging voor elke bedrijfsfilm, evenementen film of gebeurtenissen. Zo ontstaat een spannend perspectief en verras je de kijker. En dit alles vooral op een veilige en verantwoorde manier. Wij hebben een ROC-light licentie van de overheid om deze opdrachten uit te voeren.

Daarnaast maken we ook video opnamen vanuit het vliegtuig op plekken waar we met drones niet mogen vliegen.

Vlogs en videomarketing

Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het maken van vlogs en videomarketing, vaak in combinatie met dronebeelden. Wij werken onder andere voor de Rabobank Rijn & Veenstromen, Rabobank Groene Hart Noord, Gemeente De Ronde Venen, Gemeente Uithoorn, DUO+, Gemeente Diemen, Gemeente Ouder-Amstel en vele andere bedrijven. Wilt u meer informatie over videomarketing voor uw bedrijf, gemeente of instelling, neem dan contact met ons op.

AANVRAGEN

Mijdrecht | Hilversum | info@luchtopname.nl | Tel: 06-52442319

© 2019 Beelden op deze website zijn auteursrechtelijk beschermd

  • White Twitter Icon