[LUCHTFOTO'S] Ook op Eindhoven Airport veel vliegtuigen aan de grond

Naast Schiphol hebben alle andere luchthavens ook minder vliegverkeer. Het vliegverkeer van en naar Eindhoven Airport is door de coronapandemie verder afgenomen, maar de luchthaven blijft open voor passagiersvluchten. Het gaat voornamelijk om vluchten ter repatriëring van gestrande reizigers. Donderdag 26 maart hebben wij opnames gemaakt van de situatie op Eindhoven Airport. Op alle afbeeldingen rust copyright.

[VIDEO] Schiphol vol met geparkeerde vliegtuigen door corona

Unieke beelden van Schiphol. In alle hoeken en gaatjes staan vliegtuigen tijdelijk geparkeerd vanwege de corona crisis. Speciale buffers die normaal leeg zijn, staan nu vol met vliegtuigen van allerlei maatschappijen, waaronder natuurlijk ook KLM en Transavia. Maar ook Schiphol Oost, wat normaal het domein van prive vliegtuigen is, staat nu vol met grote Boeings en Airbussen. Komende week zal Schiphol nog maar twee pieren in gebruik hebben. Meerdere gates waren vandaag leeg, omdat er veel minder vluchten zijn. Komende week zullen de gates gebruikt worden voor geparkeerde vliegtuigen. Ad.nl heeft een artikel geschreven over onze vlucht. De beelden zijn o.a. door het NOS journaal gebruikt.

Luchtfoto's Keukenhof 2020, niet open op 21 maart

De Keukenhof gaat vandaag, 21 maart, niet open vanwege de noodmaatregelen rond het coronavirus. Het internationaal befaamde bloemenpark schrijft in een verklaring dat het verbod op bijeenkomsten met meer dan honderd personen, dat afgelopen week werd ingesteld door het kabinet, ook geldt voor evenementen in de buitenlucht. "Wij realiseren ons dat deze maatregelen grote persoonlijke en zakelijke gevolgen hebben voor veel mensen en bedrijven die in het voorjaarsseizoen betrokken zijn bij Keukenhof en het internationaal toerisme", staat in de verklaring. Wanneer het park wel open gaat is nog niet bekend. Wij vlogen over de 'lege' Keukenhof om toch een kijkje te nemen.

Luchtfoto's tijdens corona crisis, Schiphol, veiling Aalsmeer

Het corona virus heeft ook in Nederland voor veel sectoren veel gevolgen. Wij vlogen over o.a. Schiphol en de veiling in Aalsmeer. Op Schiphol staan veel vliegtuigen nu al geparkeerd op plekken waar normaal nooit vliegtuigen staan. Het vermoeden is dat het nog veel extremer wordt de komende dagen op Schiphol. Transavia stopt vanaf maandag met vliegen, zij halen enkel nog mensen op die terug naar Nederland gaan. #luchtfotografie #luchtopnames #luchtfoto #luchtbeelden

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Twitter Basic Square

Mijdrecht | Hilversum | info@luchtopname.nl | Tel: 06-52442319

© 2019 Beelden op deze website zijn auteursrechtelijk beschermd

  • White Twitter Icon