top of page

+

LUCHTFOTO

LUCHTFOTOGRAFIE.ORG

BETAALBARE PRIJZEN,
MOOI RESULTAAT

Luchtfotografie is een vak apart. Bij het maken van luchtfoto’s komt heel wat kijken en is écht een vak apart. Door de centrale ligging van vliegveld Hilversum in Nederland is dit de ideale uitvalsbasis voor fotovluchten. De fotovluchten worden door ons eigen fototeam uitgevoerd. Zij zijn perfect op elkaar ingesteld als piloot en fotograaf om de opdracht tot een succes te maken.

Daarnaast vliegen wij desgewenst ook met drones. Echter mogen drones in veel gebieden niet vliegen, maar kunnen in bepaalde gevallen prachtige beelden opleveren.

Wij vliegen een opdracht al vanaf 75 euro per foto en gezien de vele mogelijkheden adviseren wij je graag persoonlijk. Bestel een foto via onze webshop en geef daar je wensen aan of bel ons voor een adviserend gesprek.

Geef een beschrijving van de lokatie (zoals; wijk, plaats, gps coördinaten, etc) en urgentie bij de bestelling aan, dan nemen wij contact op om de opdracht door te spreken. We bepalen in overleg of de opdracht dan uitgevoerd moet worden door een vliegtuig of drone.

AANVRAGEN

BOOK NOW
bottom of page